Panquettes aux four con saucisse et champignons

Enorma champinjonen

”Panquettes aux four” blev premiärrätten i nya korridoren del. En ”beginning of a beautiful friendship” med ugn börjar för min del enkelt och på franska. Ugnspannkaka känns som en mindre själfylld benämning. Särskilt när Ica har rea på champinjoner – stora champinjoner.

Medan pannquettesmeten stannar halverar och skivar jag the champions och bryner lätt i en panna. Tärnar en bit frukostkorv (eller annan billig slaktrest). Plockar ut långpannan som jag brynt smör/oljeblandning i och fyller den med fyllning och smet. På 35 minuter har jag alltså lyckats få klart lunch och middag för flera studiedagar framåt.

Tr?s savoureux!

Posted in hemlagat at maj 5th, 2007. Trackback URI: trackback

No Responses to “Panquettes aux four con saucisse et champignons”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>