Nollesittning – menyn

Årets nollning avslutades som så många tidigare med sittning. Som andraårsstudent och något köksbevandrad hängde jag mest i köket. Tillsammans med en kollega som jobbat på golfrestaurang planerades den nedan detaljerade menyn. Recept bland annat inhämtat hos ”tv-kockenJesper Värn.

– – –

Hors-d’oeuvresBastuflotte

Tunnbröd med grönsaksyoghurt och mangold

Entré – Kryddstarkt marinerad filé, höstgrönsaker

Honungs- och dijonmarinerad fläskfilé med rostade rotfrukter, skysås, tzatsiki

Dessert – Tarte français au chocolat en norrlandais

Kladdkaka (’fransk chokladtårta’) med grädde, hjortronsylt & lingon

Posted in serverat at september 1st, 2007. Trackback URI: trackback

No Responses to “Nollesittning – menyn”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>