– Ah, nä, nu överdriver ni…

Elektrolux - Espressomaskin…sa Zlatan när han igår utsågs till Årets manlige idrottare. En tusendel så glad, men ändå sprudlande, kände jag mig samtidigt. Jag har nämligen blivit med espressobryggare – en elektrolux till och med. För knappt en hundring!

Malin Sandström hade kanske skakat på huvudet åt mitt beg-köp men så skriver hon proffessionellt om kaffe. Till exempel på Taffel, där finns också Gittos recept på biscotti. Hembrygd espresso och hembakade biscotti, får jag verkligen kalla mig såsse?

Posted in hemlagat at januari 14th, 2008. Trackback URI: trackback

2 Responses to “– Ah, nä, nu överdriver ni…”

  1. januari 15th, 2008 at 12:17 #Lisa

    Espresso-såsse är härmed ett begrepp! Själv tillhör jag pressen.
    Grattis till förvärvet.

  2. januari 15th, 2008 at 07:50 #Malin Sandström

    Du lär rimligen få betydligt godare ”kaffe-för-en-hundring” från din espressomaskin än från en nyköpt budgetkaffebryggare. En espressomaskin för hundra spänn är nog så gott som alltid ett fynd. Grattis! (hoppas du har råd med kaffe till den, såhär i januari som brukar vara den studentelakaste månaden efter maj)

    I mitt studentkorridorskök fanns det bara sådana där rostfria små kannor som du, vill jag minnas, skrev om väldigt nyligen (jo, det stämde visst). Fast på den tiden – för drygt fem år sedan – drack jag te istället för kaffe, så jag kan inte säga så mycket om hur kaffet blev i dem.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>