Sacher och ting börjar röra sig
21årsdagar firas bäst med Sacher. Hembakad sachertorte. Trots att den höll på att paja hela köksrutinen i somras vågade jag försöka baka den igen. Nu med ett nytt (175-årigt?) recept ur Könemanns Culinaria European specialities. Ett recept där man dessvärre glömt av att blanda i mjölet.
Men, men. Sacher blev det, med mycken chokolade och en del aprikosgojs. En happy birthday till mig, Leo Di Caprio och Calista Flockhart!
november 20th, 2007 at 08:07 #JoKa
Jag missade detta sacher och ting skämt förut. Ganska skämt skämt. 🙂
Hur tillverkar du kaffe hemmavid?
april 10th, 2008 at 08:00 #Recept på en sachertårta | studentköket
[…] att många hittat hit via inlägget om min senaste födelsedagstårta. Åpet nog lade jag inte över receptet jag använde då. Receptet funkade bra, även om mjölet […]