Jag vill ha fredag idag…

SushiAv någon märklig anledning har vårens torsdagar lyckats bli pizzakvällar och fredagarna bufféluncher. Då menas inte enbart buffé som i ”ät så mycket du orkar” utan också – ät så du orkar laga egen mat fram till nästa fredag. För även om feta sushiuppdukningar är gott för magen inspireras jag ofta av det som ligger framme.

Förra veckans besök på Little Italy gav till exempel inspiration till en enkel pastarätt i ugn. Dock är idén ännu inte förverkligad men med 2 kilo uppkokad pasta och en lagrad ost som står och pinas i kylen lär det bli av i veckan.

Veckans felköpta ost ger också en byline åt bloggen: hur jag överlever mina studier. Tänker inte lägga nivån på maten här högre än Hasse Aro satte nivån när han bossade över Expedition:Robinson. Jag äter för att leva… här har du chansen att se vad som mättar mig.

Välkommen på återbesök!

Posted in hemlagat at februari 11th, 2007. Trackback URI: trackback

No Responses to “Jag vill ha fredag idag…”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>