Dansa i öh… freon?

m/s Viking Amorella

Efter veckor av förvecklade sanningar och bisarra situationer var det så äntligen dags att förverkliga polarens överraskningsjulklapp. Innehållet: en kryssning med några av skolans ”tyngsta teologer” – ett glatt gäng (även utan alkohol). Med ett stycke magsjuk flickvän hemlämnad hängde polaren iaf på.

Kryssningar med Viking är sällan mer än transportsträckor i min sinnevärld. Detta var ett stort och nöjesfullt undantag. Väl invand med att VL till skillnad från Silja är något mindre trivdes till och med jag… Och med gott sällskap, helt OK buffémat samt 24 timmar utan studier var förutsättningarna over my expectations.

Kan ärligt talat säga att detta var en av terminens mer minnevärda helger – kanske för att den blev allt mer flippad. Det är inte sannerligen inte varje dag man dansar (well, inte för att det är värt att kalla dans) loss med ett tiotal blivande präster OCH har trevligt på kuppen. När frukosten i vanliga fall uppgår till ens eget hembakta med nån slags pålägg är bufféditon dessutom en härlig lök på laxen som druknat i på grädden på (pulver)-moset.

Väl hemma var det dock tillbaka till kursanteckningarna och islamologen Jan Hjärpe. (Eller iaf hans bok ”Islam”.) Får se när jag hinner över till Finland på riktigt… Vore soft att (ha råd att) reashoppa lite på Aleksi13 igen. Men en t/r Helsingfors lär dröja.

Posted in Nöjen, Studier at februari 20th, 2007. Trackback URI: trackback

No Responses to “Dansa i öh… freon?”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>