“Bättre på plats än genom telefon”

Veronica

Självklart är rubriken en referens till helgens Hoodsfred i Alby. Årets hetaste nöjeshändelse, i Botkyrka kommun. Hämtad ur Veronica Maggios slagdänga ”dumpa mig”, som också var den enda låt hemmapubliken kände igen. För Veronicas framträdande på söndagskvällen var inte särskilt välbesökt. Jag och polaren stod typ närmast scen och mimade textrad för textrad, mer engagerat blev det dessvärre inte.

Publiktätt var det däremot under lördagskvällen när Petter framträdde i närvaro av ingen mindre än Zanyar Adami, Carlos och en hel del andra förstaklass-gringos. Strax innan hade Advance Patrol värmt upp såväl scen som publik med bland annat en tonsatt version av den klassiska förstamaj-ramsan ”vi vill ha sex… timmars arbetsdag”. Kvällen blev tokrolig, kanske för att polargänget äntligen vågade sig på att handla ”churros” i det chilenska matståndet.

Hoodsfred - Scenen/Foto: Omar Ud-DinHoodsfred - Zanyar Adami/Foto: Omar Ud-DinAdvance Patrol

Posted in musik at juni 5th, 2006. Trackback URI: trackback

No Responses to ““Bättre på plats än genom telefon””

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>