Det sköna gröna – om värme, omtanke & dialog

Duo gastar + Omar/Foto:Cihan Dalaba

Inatt kodade jag sista strängen på skoltidningen, ett av mina sista praktiska skolarbeten för Viktor Rydberg Gymnasium. Nog känns det smått nostalgiskt även om jag vet att helgen kommer att kräva massor av uppsatsskrivande. Vill redan nu utfärda en varning för att Det sköna gröna numret kan ställa till med problem i IE 6+. Ska leta fel senare under dagen…

Blattegastar/Foto:Omie Ud-DinEfter hela två dagar av försommarvärme var det i fredags dags för årets första varma kvällstur med kyrkseglaren Tummelin aka Otto. Även om lufttempen var kring 20 grader höll vattnet inte mer än kanske +8 eller så. Inget badande blev det alltså, inte heller någon segling. Kul att C iaf vågade sig upp på däck – slow but noticable progress.

Noterar förresten att den palestinska myndighetens flyktingminister Atef Adwan trots internationella protester igår besökte Sverige och den konferens som anordnats av politiskt och religiöst obundna The Palestinian Right to Return Coalition. Kritik har främst riktats mot att Svenska utlandsmyndigheten i Jerusalem gett Hamasföreträdare svenskt visum. Visumet gäller nämligen i hela Schengenområdet.

Det gläder mig att sommarvärmen löst av tidernas längsta och molnigaste vår, att Sveriges regering till skillnad från omvärlden tagit upp en dialog med Hamas och att jag orkat börja plugga igen.

Posted in Nöjen, Studier at maj 6th, 2006. Trackback URI: trackback

No Responses to “Det sköna gröna – om värme, omtanke & dialog”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>