Grattis farsan!

Carl XVI Gustaf Rex Suecia/Foto:Wikipedia CommonsJag förstår att du inte kunde bjuda in mig till firandet. Du tror väl fortfarande att fattiga grabbar som jag & co som gick med i scouterna för att lära oss skogsliv (och komma hemifrån på hajker) är dåliga för din image.

Det är lugnt farsan. Du har ju redan köpt lägenheter åt tre av dina barn… så det vore nog för mycket att be dig om en studentbostad. Men du har kanske en liten vrå på Drottningholm, kanske i båthuset som, där jag kan bo. Ifall jag antas till THS… Du kan väl jallafall fundera på det.

Grattis då! Och hälsa Republikens president Tarja Halonen med maken Dr Pentti Arajärvi. Så ses vi kanske på nån annan födelsedag! För nu ska jag plugga järnet.

Posted in Nöjen, Studier at april 30th, 2006. Trackback URI: trackback

No Responses to “Grattis farsan!”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>