Från ikeapryl till gustaviansk guldspegel

Har letat runt efter en spegel med glättig guldram. Dammsugit Blocket, Myrra, Myrorna, Röda korset och andra första och andrahandsbutiker. Tyvärr gick jag bet på ställe efter ställe. Inte ens Indiska hade det jag sökte. Som så ofta ville jag gärna hitta nåt snabbt, helst igår.

Hade först ratat Ikeas spegelutbud. Antingen var speglarna för stora, för dyra eller bara inte snygga nog. Till slut fick det ändå bli några kronor till Kamprads imperium och en egen lösning på temat ”Inte för den rika. Men för de kloka.” Bra karl reder sig själv tänkte jag och hojade hem med en svart ”Ung Drill” och en fix idé.

I morse slog jag slag i saken. Maskerade hobbyskrubben och plockade fram sprayflaskan. Vad tycker ni om resultatet? Duger det?

Posted in noterat at november 7th, 2012. Trackback URI: trackback

No Responses to “Från ikeapryl till gustaviansk guldspegel”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>