Ann Heberlein till Uppsala 29/3

Affisch Ann Heberlein om godhet, Form: Omar Ud-Din Foto: pressbildAnn Heberlein kommer till Uppsala 29 mars kl 17.30! Det känns lite overkligt att sambons överraskande Traderainköp ”En föreläsning om godhet” nu blir verklighet. En av Sveriges mest uppmärksammade teologer kommer till vår enkla studentgrupp, Stockholms stiftsgrupp.

Stiftsgruppen har genom åren haft flera celebra gäster, bland dem sommarpratare, biskopar, professorer och helt vanliga präster och diakoner. Nu är det alltså Ann Heberlein som kommer till Pastoralinstitutet, Linnégatan 1 i Uppsala. En av få gäster som vi nästan betalat för. Arvodet går nämligen till Radiohjälpen.

Nyfiken? Kom och lyssna du också!

Länkar om Ann: DN, SvD, Ab, Sommar i P1, UR: En bok en författare

Posted in noterat, Studier at mars 20th, 2011. Trackback URI: trackback

No Responses to “Ann Heberlein till Uppsala 29/3”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>