Väktargatan i ny skepnad

Förtroenderådet på Väktargatan | Vaktargatan.se

För några veckor sedan valdes jag och Anna in i styrelsen för hyresgästföreningen. Som ett arv från svunna tider heter föreningen ”Väktargatans förtroenderåd”. Bostäderna har sedan länge sålts och ägs för tillfället av Dombron AB, ett dotterbolag till Fjärde AP-fonden.

Förtroenderådet deltar i de årliga hyresförhandlingarna och för samtal med hyresvärden. Största delen av arbetet handlar om uthyrning och nyckelutlämning för våra ”gemensamma utrymmen”. På Väktargatan finns festlokal, ett par mysiga gästrum för besökare, bastu, pingisrum, studierum och fotolab! Billigt boende i Uppsala är alltid en attraktiv förmån, varför gästrummen ofta är uthyrda.

Nu har föreningen dessutom fått en ny hemsida på Vaktargatan.se . Där ska de boende kunna boka rum och enkelt komma i kontakt med föreningens styrelse. Webbplatsen körs numera på WordPress, vilket förhoppningsvis ska förenkla uppdateringen.

Posted in Studier at oktober 7th, 2010. Trackback URI: trackback

No Responses to “Väktargatan i ny skepnad”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>