Kampanjer som förolämpar och äcklar

Kommunalrådet Yvonne Stein känner sig kränkt av LO:s valkampanj. Hon verkar mena att politiker är som produkter vi köper dagligdags. Att LO som stödjer oppositionen kritiserar vår nuvarande regering gränsar enligt henne till det olagliga. För om man framställer Reinfeldt, Hägglund, Björklund och Olofsson som likbleka och uppochned-vända ansikten då kan väljarna få för sig att det är verkligheten som skildras.

En helt annan kampanj, som jag tycker borde förbjudas skildrar aborterade foster. Kampanjen som rullar runt på en (eller flera) lastbilssidor är något av det äckligaste jag sett. Dessvärre vill företrädarna för kampanjen inte kännas vid att bilderna kan vara otäcka – de menar att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet. Personligen håller jag för troligt att gruppen som står bakom lastbilskampanjen själva är i behov av klinisk hjälp. Friska människor vill inte andra så här illa.

Posted in medier at augusti 27th, 2010. Trackback URI: trackback

No Responses to “Kampanjer som förolämpar och äcklar”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>