Sommarkollektionen 2009

Vi gjorde en deal alldeles nyss om vem som skulle diska och vem som skulle blogga. Det föll på Omars lott att ta hand om porslinet.

Silkesskjorta i kinesstilIgår och i förrgår spenderade vi Phuket town med att shoppa (snorklingen blir av idag istället). Jag äger numera åtta eller nio t-shirtar införskaffade för ca 12-25 kr stycket, några shorts och klänningar som också tillkommit genom billiga inköp. I Omars fall är det ungefär likadant – förutom just klänningarna. Vi har spenderat tid med att glida omkring i lyxgallerior och enklare mässliknande hallar, nyfikna på vad som väntar bakom nästa klädstånd eller affär. En form av upptäcktsresa vi båda uppskattat.

Anna provar shorts

Igår påväg ut från stan passerade ett helt fält med porslin. Ungefär som en trädgårdshandel, men med porslin istället för växter. Mellan små gångar mellan fyrkantsektioner av vaser, kaffekoppar från IKEA, serveringsfat i lövformer, spargrisar, risskålar och tallrikar gick vi försiktigt för att inte snubbla på pressenningen och välta nåt. Omar kom därifrån med sina första egna proslinsfat – sushifat eller bara snygga för upplägg. Själv fastnade jag för många saker, men köpte inget – har ju ändå sju lådor köksgrejer hemma på vinden..

Anna förundras över utbudet
Ikeas, Potterybarn... Duka, allt finns här
Bara en bråkdel av utbudet
Posted in dagboksanteckningar at januari 26th, 2009. Trackback URI: trackback

One Response to “Sommarkollektionen 2009”

  1. januari 26th, 2009 at 07:21 #Ann-sofie Karlsson

    Hej på er!
    Sommarkläder kan väl va bra att ha. Här är det fortfarande vinterkläder som gäller. Mötte 3 rådjur imorse när jag gick till jobbet. Det var bara ett par meter mellan oss. Vädret här hemma är blött och grått. Snälla ta med er lite sol hem!!!
    Ann-Sofie

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>