Långsamhetens lov

Lördag 10 jan till tisdag 13  jan

Vi har funnit semestertempo – dvs, sova länge på morgnarna, äta frukost och spendera dagens varma timmar i skugga i sällskap med varann och god lektyr. Kanske ta en dagstur på stan ibland men spara längre turer till kvällarna då solen börjar gå ner. Perfekt för strandpromenader då solstekande gäster också börjar lämna sina hyrda stolar. Kanske äter vi sen ute på nån av stans restauranger – vi har hittills varvat thaimat och hamburgare. Det hinner ofta bli senare kväll innan vi återvänder till vårt rum i Villa Patong, lagom sent för att hinna med att t.ex. se en film eller ett avsnitt ur tv-serien gossip girl.

Kanske kommer vi hitta på lite mer saker nästa vecka, men just nu trivs vi rätt bra med att bara ta det lugnt och slappa tillsammans.

Posted in dagboksanteckningar at januari 13th, 2009. Trackback URI: trackback

2 Responses to “Långsamhetens lov”

  1. januari 15th, 2009 at 01:24 #Maja

    Nämen vilken trevlig blogg! Här ska jag läsa om era romantiska timslånga middagar på tumanhand, era promenader i månskenet (givetvis på stranden, med skorna i den lediga handen), era hångel under palmerna och ”filmrecensioner” (= ni har ändå missat filmens poäng pga ”bara ögon för varandra”). Jaja, ha det så himla trevligt. Och nä, varför tror ni att jag hellre skulle vara femte hjulet med er istället för att ta hand om spyor på Väktargatan?! Förstår inte alls… 😉 Ta hand om varandra! Är så glad att ni funnit varann!

  2. januari 15th, 2009 at 09:53 #Ida Eklund

    Hej!!! Vad kul att kunna följa era äventyr här på bloggen. Hoppas ni får det bäst nere i Thailand och verkligen kan njuta av er semester ihop. Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>