3 skäl till piggare morgon

1. Avstängd dator

Ett av de bästa men ändå svåraste råden från en friskvårdsföreläsning hos Stockholms Stad. Senast två timmar före sänggående ska dator, tv och andra stressmoment stängas av. Har inte riktigt lyckats få upp det till två timmar. Men nu sover min MacBook i vart fall inlåst medan jag sover lugnare i min egen säng. Onödigt många har fått se mig sovandes över tangentbordet.

Braun?2. En närmare rakning

Lyckades hinna till John Wall:s butiksinvigning i helgen. Dagens investering? – En Braun 47-nånting för under halva priset! Så nu skär jag mig allt snabbare i ansiktet! Och slipper bli tagen för att vara antingen taliban eller uteliggare.

3. Statsministern väcker mig

Med statsminister Reinfeldt som väckningssignal på telefonen vill jag knappast sova vidare. Tack P3!

Posted in Personligt, Urklipp at mars 27th, 2007. Trackback URI: trackback

No Responses to “3 skäl till piggare morgon”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>