Sjung om studentens lyckliga…

Gruppbild Valborg/Foto:Malmgren

Mösspåtagning och aprilväder verkar vara en dålig kombination. För första gången i VRG:s historia hölls ceremonielet inomhus. Efter en förstärkt lunch med tidernas längsta långbord i Kungshallen hamnade vi tack vare L.M. på Konserthusets tak och fick på så vis en härlig fond till något slags klassfoto.

Dagen fortsatte i fotoandan med släppet av det något ostrukturerade fotoalbumet för några av årets studentbilder. Äntligen lyckades jag pressa mig till att tillämpa ett fungerande album för ett aktuellt projekt. Känns som att stressadrenalinet kanske håller hela vägen. – Har en intensiv pluggperiod att forcera innan studenten. Igen.

Ett hopp tändes också på hemmaplan för the Four Fathers. Vi splittrades rätt kraftigt efter semesterstrulet förra sommaren men inte ens min 50-poängsrunda under kvällens bowling (den första på nästan ett år) pajjade aftonen. En sak fick rektorn iaf rätt för – vänner är värdefulla, viktiga och livsnödvändiga. Kanske är det därför Messias talar om förlåtelsen som den största dygden.

– Fick förresten hem en laddning av tidningen Tromb att distribuera snarast. Så kanske jag har råd att gå på studentbalen… Alla är dessvärre inte svinrika och bosatta i Orange County, där säsong 3 går mot sitt slut och ingen ännu vet om det blir en fjärde säsong.

Posted in Studier at april 29th, 2006. Trackback URI: trackback

No Responses to “Sjung om studentens lyckliga…”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>