Kakbak på tre kvart

Idag fungerade allt utom tunnelbanan, antagningsbeskeden, 3:s kundtjänst och mitt minne. Resultatet: ett jag på nedgående. Vaknade klockan fyra av att mor viskade ”Ida sover i hallen… har du glömt natta henne?” (Ida är ett flygburet burdjur.) Antar att det hade en del i mitt trötta humör resten av dagen.

Efter en kort studie av britternas glansperiod under kolonisationen av Indien tog jag äntligen mod till mig och bad om en lägeskoll (= hur mkt restuppgifter har jag kvar.) Det jag hörde var eg. gammal skåpmat – men så bad jag också om det.

Efter en kul diskussion om vem av Chris Rock, Chris Tucker, och Russel Peters som är roligast i världen vart det lunch, SL-strul och skum hemresa. Skum i den bemärkelsen att jag råkade sätta mig mitt emot en könsopererad före detta man.

Kände igen transan från ”Malou möter…” och förvånades över att jag spontant frågade henne hur mkt klockan var. Mest för att kolla hur hon lät – sen var det inte mer med det. Hon verkade trevlig och spanade, som så många andra, inte in mig. Tänk om alla fördomar vore så enkla att döda.

GP på Kanal 5Kvällen slutade iaf med att jag serverade kören fräsch tigerkaka ihopsnodd på mindre än en timme. Snodd som i vispad & gräddad; inget annat. Å så GP på Kanal5 och en lägeskoll med C.E. om nästa nummer av skoltidningen.

– Imorgon: mösspåtagning.

Posted in Studier at april 27th, 2006. Trackback URI: trackback

No Responses to “Kakbak på tre kvart”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>